Service en Onderhoud

Service en Onderhoud bij Deurtechniek Nederland

Goed werkende, betrouwbare bedrijfs- en overheaddeuren zijn van essentieel belang op de werkvloer. De veiligheid en levensduur van deuren kan door regelmatig onderhoud aanzienlijk worden verhoogd. Een storing of schade komt ten slotte nooit uit en brengt altijd onnodige kosten met zich mee. Naast dat het voor uw bedrijf en werknemers fijn is dat de bedrijfsdeuren in goede conditie verkeren, is de Arbowet hier ook blij mee. Er zijn namelijk Arbo-richtlijnen waar de bedrijfs- en overheaddeuren aan moeten voldoen. Zo moet een overheaddeur bijvoorbeeld minimaal één keer per jaar worden onderhouden.

Onderhoudscontracten

Uiteraard staat Deurtechniek Nederland klaar om u direct te helpen wanneer er plotseling een storing opgelost dient te worden of wanneer er iets gerepareerd moet worden. Echter, voorkomen is beter dan genezen. Met een onderhoudscontract komt u minder snel voor verrassingen te staan. Wij bieden onderhoudscontracten aan waarmee u verzekerd bent van een jaarlijkse controle en onderhoud door een technische vakkundige. Het voordeel is dat wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk, waardoor er door heel Nederland met alle typen deuren gewerkt kan worden. Of het nu gaat om een storing, reparatie of onderhoud aan brandwerende deuren, overhead-, bedrijfs-, garage- of schuifdeuren. Door het toepassen van preventief onderhoud voldoen uw deuren automatisch aan de hoge veiligheidsnormen, waardoor een betrouwbare werksituatie is gegarandeerd.

24-uurs service door heel Nederland

In de productie- en transportsector wordt er dag en nacht gewerkt. En dat begrijpen wij. Daarom bieden wij een 24-uurs service door heel Nederland aan. Mocht er zich onverhoopt een storing of probleem voordoen dan zijn wij elk uur van de dag bereikbaar en inzetbaar.

Voor vrijblijvende informatie over onderhoudscontracten kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. We bieden een passend aanbod voor elke situatie en elk type deur.

Bij storingen of (spoed)reparaties neem direct contact op: bel 085 – 065 41 92 of app 06 – 26 65 27 12

  Uw gegevens

  Graag zien wij onderstaand formulier volledig ingevuld retour.

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Plaatsnaam

  Telefoonnummer

  E-mail adres

  Offerteaanvraag


  Beschrijving van uw service en/of onderhoud.