Automatische schuifdeuren

Een automatische schuifdeur zorgt voor een veilige entree met een open en uitnodigend karakter. Door het optimale gemak en de ruime toegang is de entree ook voor mindervaliden goed toegankelijk. Een automatische schuif- of draaideur wordt veel toegepast bij scholen, zorginstellingen, woongebouwen, kantoren, winkels en openbare ruimtes. Door de variatie in vormgeving is voor elke omgeving een mooie automatische schuifdeur te vinden die bijdraagt aan het uiterlijk van het gebouw. Daarnaast is een automatische schuifdeur zo ontworpen dat deze zo min mogelijk warmte of kou het gebouw in en uit laat gaan.

Kenmerken automatische schuifdeuren

Een automatische schuifdeur heeft de volgende kenmerken:

 • Toepasbaar voor binnen en buiten
 • Geschikt voor alle gebouwen
 • Geruisloos in gebruik
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Compact en duurzaam
 • Draagt bij aan energiezuinigheid
 • Opties: diverse beveiligings- en veiligheidskenmerken toe te voegen

Automatische schuifdeuren van Deurtechniek Nederland

Deurtechniek Nederland heeft een breed aanbod aan automatische schuifdeuren. Doordat wij merkonafhankelijk werken kunnen wij de perfecte automatische schuifdeur voor uw situatie leveren. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en eisen. De functionaliteiten van de deuren zijn uit te breiden. Zo zijn er diverse beveiligings- en veiligheidskenmerken toe te voegen zoals inbraak- en brandwering maar ook vluchtwegen voor noodsituaties. Een automatische schuifdeur is geruisloos in gebruik, eenvoudig te installeren en kent een lange levensduur.

Naast het leveren en installeren van nieuwe schuifdeuren bieden wij ook service, reparatie en onderhoud aan bestaande automatische schuifdeuren. Het maakt niet uit welk type of merk het is.

Meer weten over automatische schuifdeuren?

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar advies of wilt u de mogelijkheden in kaart brengen van automatische schuifdeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

  Uw gegevens

  Graag zien wij onderstaand formulier volledig ingevuld retour.

  Product

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Plaatsnaam

  Telefoonnummer

  E-mail adres

  Offerteaanvraag


  Gewenste type deur, (globale) afmeting, aantal en andere wensen.